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THIS IS NOT AN ORDER 

 
DATE AMENDMENT ISSUED: April 29, 2013 
OPENING DATE AND TIME: 4:00 PM AST May 6, 2012. 
 

This amendment is for informational purposes only  
and need not be returned to the State. 

 
K. The following questions have been asked; answers follow each question.  The list below 

continues from Amendment 03 to CFA 2014-0500-1849 and thus starts at #19. 
 

• Question #19:  
I wrote a letter of reference for the applicant some years ago. The applicant asked me to 
update the letter for the applicant’s mentor application file, and I am happy to do 
so.  My question relates to the applicant’s original letter.  Since I am in a new position, 
do you want me to just sign and indicate the contents of the original letter are still 
applicable, or write another letter altogether? 
 
Answer to Question #19: 
That is something you should talk about with the potential applicant to CFA 2014-0500-1849. 
 
There is no requirement in the CFA on how recent the letters of reference are. There is a requirement 
that three professional letters of reference shall be included in the application [see §7.01 attachment 1 
“Application Cover Sheet]. Reference letters sent directly to the Procurement Officer by the reference 
will not be attached to an applicant’s application. Only an applicant may amend their application 
[See §2.04]. 
 

• Question #20:  
I sent my application via a mail service. Will I hear from your office when it is received? 
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Answer to Question #20:  
No. Receipt of email submissions are confirmed, but not mailed materials. See §1.01. 
 
 

<End of Q&A> 
 

   
 Robert Roys 
 Procurement Officer 
 PHONE: (907) 465-8654 
 TDD: (907) 465-2815 
 FAX: (907) 465-3254 


